Šola vožnje Verdev

Socialna omrežja

O nas

O nas

Rešujemo življenja, en varen voznik naenkrat

Odločitev za Šolo vožnje Verdev je odločitev brez tveganja. V kvaliteto naše storitve smo tako prepričani, da dajemo garancijo na zadovoljstvo. Zadovoljstvo z našim delom, kvaliteto in prijaznostjo, nam izkazujejo vse naše stranke, ki k nam pošiljajo svoje otroke, prijatelje, sorodnike…, kar je res velik znak zaupanja. Vsem strankam se iskreno zahvaljujemo za zaupanje in se priporočamo tudi za naprej. Šola vožnje Verdev kot samostojna šola vožnje obstaja že od marca 2012 in brez zadržkov lahko rečemo, da smo ves čas delovanja zelo uspešni pri opravljanju teoretičnega in praktičnega dela vozniških izpitov. Za naše učitelje vožnje je na prvem mestu počutje kandidatov in njihovo znanje, ki bodočim voznikom zagotavlja veliko število varno prevoženih kilometrov in tako preživetje na cesti.

Kandidate učimo, da ni pomembna samo njihova varnost, ampak varnost vseh udeležencev v prometu. Samo skupaj lahko zagotovimo prometno varnost za vse in še posebej brezskrbne korake za najmlajše udeležence v prometu. Kandidat, ki si takoj po opravljenem vozniškem izpitu, ne upa sam na cesto z vozilom, je bil deležen slabega usposabljanja in je nevaren za vse ostale udeležence v prometu.

Človeško življenje je neprecenljivo – še posebej, kadar govorimo o mladih, ki so prihodnost in potencial vsake družbe. Vsaka smrtna žrtev na naših cestah je odveč, predvsem pa nepotrebna. Tudi poškodbe mladih so nepotrebne, a na žalost vsako leto znova polnijo statistike prometnih nesreč.

Kaj lahko storimo, da bi izboljšali stanje v prometu? Edina prava pot je stalno izobraževanje in zgled, ki ga starejši dajemo mladim.

Tudi naša šola vožnje si prizadeva usposobiti voznike, ki bodo strpni, razumevajoči, vzorni in varni, tako zase kot za svojo okolico. Opravljanje izpita za katerokoli motorno vozilo je zrelostni izpit. Z vozniškim dovoljenjem v roki, ne glede na starost, vsak voznik prevzema zelo veliko odgovornost za vsa svoja dejanja v prometu. To in še veliko več poudarjamo in predstavljamo vsem kandidatom za voznike na naših tečajih cestno prometnih predpisov.

Ko kandidat opravi vozniški izpit, se zanj šele začne prava šola vožnje. Zato naša šola vožnje že v procesu izobraževanja poskrbi, da so kandidati na to maksimalno pripravljeni.

Svojo prepoznavnost smo razširili z dobro ponudbo in kakovostnimi storitvami, hkrati pa zelo radi pomagamo in sodelujemo tudi pri dodatnih izobraževanjih ljudi ter raznih prireditvah. Tako smo namreč zelo aktivni na področju izobraževanja osnovnošolskih otrok, kjer pomagamo pri izvedbi nacionalnega programa ″Kaj veš o prometu″ in opravljanju kolesarskih izpitov.

Pisarna
Učilnica #1
Učilnica #2
Vhod v poslovne prostore #1
Vhod v poslovne prostore #2
Vhod v učilnico